VI. podzimní sraz skútrů Radíkov 2023

Napsal Miro .

  

Podzimní sraz 2022

Napsal Janků .

V. podzimní mezinárodní sraz historických skútrů je za námi.

Začátkem školního roku 1.- 4. září 2022 proběhl, jak se již stává pravidlem podzimní sraz. Za pořadatele bychom chtěli poděkovat všem, kteří nám dali důvěru, a k nám na Slovácko přijeli. Ať to byli stabilní členové klubu z celé ČR (zdravé jádro), tak kluci ze Slovenska nebo účastníci z Polska. Zvlášť oceňujeme nové majitele skútrů, kteří sebrali odvahu a  přijeli. Doufáme, že budou dle svých možností pravidelnými účastníky dalších srazů.
Děkujeme klukům na velkých motorkách za asistenci na křižovatkách. Hladký průjezd byl jen jejich zásluhou. ( To nezdařené zastavení vlaku a roztržení kolony jim odpouštíme.)
Účast je rok od roku bohatší. Počasí vyšlo – až na nedělní odjezd. Po oba dny nebylo třeba velkého servisního zásahu, tudíž ani odtahového vozidla. Je vidět, že se o své miláčky dobře staráme.
Ještě jednou děkujeme všem, i těm, kteří nám s organizací pomáhali. Schválně nikoho nejmenuji, abych na nikoho nezapomněl. Dále děkujeme sponzorům za přispění do bohaté tomboly. 
Už se těšíme na Spiš 2023.

Za pořadatele

Peter a Josef Janků

XXIV. Mezinárodní sraz historických skútrů Čezeta je za námi.

Napsal Miro .

Cesta do Budišova nad Budišovkou začala už ve čtvrtek 16.6.2022. Menší skupina se sjela z celého Česka a taky ze Slovenska a z Polska a  Maďarska v kempu Kajlovec u Hradce nad Moravicí. V pátek dopoledne odjela většina do Technického muzea Tatra Kopřivnice a odtud potom později odpoledne do RS Zálesí u Budišova nad Budišovkou, kde už jsme byli my všichni ostatní a vyprávěli jsme si historky z cesty na sraz.

Druzeta PetrUH

Napsal Petr Krejčiřík .

Zdravím všechny přátele, kamarády a příznivce skútrů ČZ. Když jsem si v roce 2006 k padesátým narozeninám zrenovoval ČEZETU 502 a začal s partou skvělých kamarádů jezdit na srazy a výlety, které vždycky naplnily můj život další energií, byl jsem velmi šťastný. Bohužel čas rychle ubíhá a zdravotní stav se trošku zhoršoval, konkrétně silná artróza kyčelního kloubu a operace se už třetím rokem odkládá, a pravá noha nezaručuje bezpečnou oporu,  rozhodl jsem se, že ke skútru připojím postranní vozík.

BABÍ LÉTO NA SKÚTRU aneb IV. podzimní sraz historických skútrů

Napsal Jitka Papežová .

S koncem léta se už po čtvrté konal podzimní sraz historických skútrů, tentokrát v Rožnově pod Radhoštěm. Příjezdová trasa byla pro některé krátká, pro jiné delší. Brno to mělo cca 150 km, Vysočina o 115 km dál, Praha ještě dál, Slovensko někde mezi. Všichni mají můj obdiv, protože přijeli po ose.

Týnec ve zpětném zrcátku

Napsal Miro .

Zdravím všechny účastníky proběhlého srazu. S odstupem 2 dní bych se chtěl podělit o pohled „přidruženého“ jezdce.
Můj pohled je trochu odlišný od toho většinového, protože „pod prdelí“ mně řehtá desetkrát víc koní než u vašich opečovávaných miláčků:

Po absolvování tak trochu „branně orientačního závodu“ s Mirem Geržou jsme dorazili do menšího, ale zato pěkného, kempu v Týnci. Hned došlo na první změnu proti zaběhlým pravidlům a proti přihlášce. Jídlo si platí každý sám, ale tím lépe, aspoň se můžu najíst podle své chuti nebo zbude víc místa na tekutou stravu.

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account