ECCE HOMO HISTORIC 2007

.

ECCE HOMO HISTORIC 2007Vážení přátelé!

Opět se hlásím s nějakou tou událostí ve světě veteránů. O víkendu 7. - 9. září 2007 se konal ve Šternberku u Olomouce mezinárodní sraz veteránů, spojený se závodem pravidelnosti do vrchu nazvaný ECCE HOMO HISTORIC 2007.

Víkend se neřadil zrovna (co se týče počasí) do těch vydařených, ale přesto se zde sešlo hodně soutěžících a vystavovatelů z celé české republiky i zahraničí! V pátek sice nepršelo, ale to se teprve lidé sjížděli. V sobotu už sice trochu sprchlo, ale naštěstí jenom ráno, takže v odpoledních hodinách se mohl naplno rozjet trénink jízdy pravidelnosti do vrchu. Všichni účastníci tuto akci brali jako zábavu a proto nebyla o legraci nouze. V neděli potom proběhl ostrý závod, který vyhrál účastník ze Šternberka na motocyklu JAWA 20 r.v. 1965. Dokázal totiž skoro zázrak, protože zajel ta tisícinu sekundy stejný čas v obou měřených jízdách. Ještě bych zde chtěl vyzvednout motocykl, který zde byl nejstarším exponátem. Jednalo se o stroj značky HARLEY DAVIDSON z roku 1927 se sajdkárou.
Na tuto akci jsem vás již dříve zval, ale bohužel nikdo z vás nepřijel. Proto jsem vám alespoň chtěl atmosféru tohoto podniku přiblížit několika řádkami a fotografiemi. Snad se na příštím ročníku setkáme a ukážeme i lidem v zahraničí, že v České republice se restaurují motocykly na špičkové úrovni.

Několik fotek z akce najdete zde.

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account