Návštěva Eurokempu Bojkovice

.

Současné teplé letní dny přímo vybízejí k osvěžujícím vyjížďkám na skútříku. Proto jsme s manželkou podnikli malý výlet do Eurocampingu v Bojkovicích, místa plánovaného podzimního srazu skútrklubu, abychom prověřili stav služeb a vybavení campu a zároveň zmapovali příjezdovou trasu a dopravní značení.


Kvůli vyhnutí se frekventované silnici jsme zvolili trasu z Uh. Hradiště do Uh. Brodu po staré silnici, což se nám i skútříku líbilo, zejména část trasy z Uh. Brodu do Bojkovic. Kde i táhlá stoupání jsme s přehledem zdolali na čtvrtý převodový stupeň. Takže cesta rychle uběhla a vjížděli jsme do Bojkovic, abychom bezpečně přijeli do campu, je potřeba si trošku dopředu zmapovat trasu na mapách.cz nebo GOOGLU.
Cedulka značící příjezd do campu je malá a lehce přehlédnutelná, po minutí vlakové stanice na ulici Nádražní odbočit vlevo přes železniční přejezd do ulice Luhačovická a na následující křižovatce vpravo ul. Štefánikova a po necelých 300 je vlevo vjezd do campu. Po příjezdu k recepci hned za bránou campingu, zřejmě přilákán typickým zvukem skutráckého motoru, vyšel pan Pražan, provozovatel campu a hned se zajímal o rok výroby, obsah motoru a ostatní podrobnosti související se zářijovým srazem.
Prošli jsme areál a byli jsme příjemně překvapeni stavem sociálního zařízení, venkovní kuchyňky a chatek svítících novotou, rovněž dokonale vydlážděnými chodníky. O příjemném prostředí svědčí i stříbrná nálepka prázdninového inspektora a jak jsme dodatečně zjistili, tak zlatou camp nedostal jen z důvodu, že v areálu není prodejna potravin. Zpáteční cestu jsme zvolili po silnici I. třídy, kratší a rychlejší přesun, abychom stihli být včas doma k obědu a také venkovní teplota nás poháněla ke svlažení v bazénu.
Vypisovat podrobnější informace o ceníku , počtu a velikosti chatek se mně zdá zbytečné neboť veškeré informace jsou na internetových stránkách www erocamping.cz              
Zdenka a Petr Krejčiříkovi – Uherské Hradiště

 

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account