Den s velkým „D“

.

Všimli jste si, že snad už úplně všechno má svůj mezinárodní den? Ženy, děti, romové, nekuřáci, AIDS, voda, památky, muzea, stromy a snad i ještěrky. A slyšeli jste o tom, že by byl Mezinárodní den skútrů? Asi ne. A tak co takhle ho vymyslet??? A protože je to nápad můj a myslím, že tím pádem velice dobrý (pozn. autora), a protože taky vím, že by to byla na jednoho človíčka moc velká námaha všechno vymyslet, obracím se na vás, čtenáře těchto stránek a tím doufám taky na příznivce skútrů. Pokusme se společným úsilím být zase jednou v něčem první. Založili jsme první Skútrklub v naší zemi (i když se toto prvenství bohužel nedostalo do jeho názvu), a tak buďme taky první u nás nebo třeba i ve světě, kdo vyhlásí skútrům národní nebo mezinárodní svátek. Představoval bych si to asi tak, že pokud se tento nápad setká s kladnou odezvou, dohodli bychom se společně na třech základních bodech.

1. Co to vlastně bude za den? Český, československý nebo mezinárodní den skútrů a nebo Čezet (nerad bych ze hry vyřadil kolegy manetisty a tatranisty)?
2. Kdy? Myslím, že by to měl být nějaký významný datum vztahující se ke skútrům popř. k Čezetám (samozřejmě ale den, měsíc a rok).
3. Jak a čím ho budeme slavit, aby jeho vznik nebyl samoúčelný a měl smysl.

Myslím, že každý, kdo má chuť a nějaký nápad, by měl odpovědět na kteroukoliv z těchto tří otázek (nejlépe na všechny) a svoji odpověď poslat adminům těchto stránek, a pak bychom to mohli společně (třeba na srazu skútrů) projednat a třeba anonymně vybrat nejlepší variantu. Pak ovšem by měla být uzávěrka návrhů tak asi do 20.května, aby se vše stihlo. Mám už nějaké nápady, ale nechci vás ovlivňovat. Jdeme do toho???

You have no rights to post comments

Vložit na stránky

Kontakty

Předseda Skútr klubu Čezeta:

Jitka Papežová
jitka@skutrklub.cz

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account