odvzdušnění nádrže
- Jenda.592
- Autor tématu
Méně
Více
11.11.2013, 18:37 #37
od Jenda.592
Odpověděl Jenda.592 pro téma odvzdušnění nádrže
ok mrknu na to díky moc
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Zbyněk
Méně
Více
09.11.2013, 22:30 #38
od Zbyněk
Odpověděl Zbyněk pro téma odvzdušnění nádrže
Ahoj,
tenhle problém jsem taky řešil. Byl ještě komplikovanější o skutečnost, že ten originální odvzdušňovák jsem měl v nádrži zarezlý a zlomený. Předchozí jezdec zprovoznil odvzdušňení "operativně" dírkou ve víčku a vývodem pod kastli na odkapávání (případné). Já jsem tedy musel ten šroub napřed odfrézovat a až pak jsem našel ten otvor je skutečně cca 1cm od horního okraje a je orientován směrem "ke kastli" nikoli dopředu k víčku nádrže.
tenhle problém jsem taky řešil. Byl ještě komplikovanější o skutečnost, že ten originální odvzdušňovák jsem měl v nádrži zarezlý a zlomený. Předchozí jezdec zprovoznil odvzdušňení "operativně" dírkou ve víčku a vývodem pod kastli na odkapávání (případné). Já jsem tedy musel ten šroub napřed odfrézovat a až pak jsem našel ten otvor je skutečně cca 1cm od horního okraje a je orientován směrem "ke kastli" nikoli dopředu k víčku nádrže.
- Jenda.592
- Autor tématu
Méně
Více
01.10.2013, 18:10 #39
od Jenda.592
Odpověděl Jenda.592 pro téma odvzdušnění nádrže
díky mrknu na to,mám ten stroj nově tak ted tu budu asi psát častěji

- pedol
-
Méně
Více
29.09.2013, 19:05 - 29.09.2013, 19:07 #40
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma odvzdušnění nádrže
Když šroubek vyšroubujete, tak otvor musí být průchozí. Pomocník vám přidrží svítilnu u spodku nádrže (je tam prolis s krátkou trubičkou) a vy musíte shora vidět světlo. Další otvor, který by mohl být ucpán (což je téměř jisté) je nahoře na boku (kolmo na osu otvoru) ve zmíněném otvoru. Vede do nádrže a vyhmatáte ho třeba vhodně vytvarovanou kancelářskou sponkou. Už si nepamatuji jak je od povrchu utopen, ale tipuji, že asi 1-2 cm. Ucpaný vlastní šroubek asi nepřichází v úvahu, když vám jeho vyšroubování nepomohlo.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
- Jenda.592
- Autor tématu
Méně
Více
29.09.2013, 17:35 #41
od Jenda.592
odvzdušnění nádrže vytvořil uživatel Jenda.592
Ahoj,mám dotaz jde nějak vyčistit odvzdušnění nádrže?měl sem problém s dotýkáním benzínu tak sem nouzově na cestě vyšrouboval ten jeden šroub co drží nosič ale i tak když dojedu a otevřu víčko tak to hodně zasyčííí díky
Vygenerováno za 0.095 sekund