Těsnění a další do zadní kyvné vidlice ČZ 501

Více
15.05.2026, 06:52 #1 od Bullet
Zdravím a prosím o radu-skládám skútra z dílů a řeším stejný problém. Po 9 letech od založení vlákna už je podložka a prachovka ke koupi, ale nevím co je těsnění(položka 22 na str. 35 )-gumový nebo plstěný kroužek ? Našel jsem v dílech nějaký přetržený kroužek, který pasuje velikostí na konsolu čepu zadní kyvné vidlice,ale v seznamů náhr. dílů není. Patří jinam na skútra ?
Díky všem za radu.
Přílohy:

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
26.07.2017, 12:01 #2 od Činč
Drazí skútristé. Chtěl bych požádat o pomoc s těsněním, prachovkami a planžetovými podložkami do zadní kyvné vidlice.

1) Těsnění - asi gumové na přední část zadní kyvné vidlice (výrobní číslo 501 56 068). Mohl by mi prosím někdo z vás poskytnout originál za účelem výroby nového? Vyrobil bych rovnou větší množství kusů přesně dle originálu jak po stránce materiálu, tak i rozměrů.

2) Podložka (výrobní číslo 501 00 012). Někde se mi ztratila, nevíte někdo kde takovou sehnat?
3) Prachovka (výrobní číslo 501 00 013). V katalogu náhradních dílů je uveden jenom jeden kus, ale dle obrázku na osu patří 2 kusy. Víte někdo z jakého je tato prachovka materiálu? Dal by mi někdo prosím rozměry?

Všechny kdo mi náležitě (odborně) poradí odměním..

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Vygenerováno za 0.116 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account