Těsnění a další do zadní kyvné vidlice ČZ 501
- Bullet
Méně
Více
15.05.2026, 06:52 #1
od Bullet
Odpověděl Bullet pro téma Těsnění a další do zadní kyvné vidlice ČZ 501
Zdravím a prosím o radu-skládám skútra z dílů a řeším stejný problém. Po 9 letech od založení vlákna už je podložka a prachovka ke koupi, ale nevím co je těsnění(položka 22 na str. 35 )-gumový nebo plstěný kroužek ? Našel jsem v dílech nějaký přetržený kroužek, který pasuje velikostí na konsolu čepu zadní kyvné vidlice,ale v seznamů náhr. dílů není. Patří jinam na skútra ?
Díky všem za radu.
Díky všem za radu.
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
- Činč
-
Autor tématu
Méně
Více
26.07.2017, 12:01 #2
od Činč
Těsnění a další do zadní kyvné vidlice ČZ 501 vytvořil uživatel Činč
Drazí skútristé. Chtěl bych požádat o pomoc s těsněním, prachovkami a planžetovými podložkami do zadní kyvné vidlice.
1) Těsnění - asi gumové na přední část zadní kyvné vidlice (výrobní číslo 501 56 068). Mohl by mi prosím někdo z vás poskytnout originál za účelem výroby nového? Vyrobil bych rovnou větší množství kusů přesně dle originálu jak po stránce materiálu, tak i rozměrů.
2) Podložka (výrobní číslo 501 00 012). Někde se mi ztratila, nevíte někdo kde takovou sehnat?
3) Prachovka (výrobní číslo 501 00 013). V katalogu náhradních dílů je uveden jenom jeden kus, ale dle obrázku na osu patří 2 kusy. Víte někdo z jakého je tato prachovka materiálu? Dal by mi někdo prosím rozměry?
Všechny kdo mi náležitě (odborně) poradí odměním..
1) Těsnění - asi gumové na přední část zadní kyvné vidlice (výrobní číslo 501 56 068). Mohl by mi prosím někdo z vás poskytnout originál za účelem výroby nového? Vyrobil bych rovnou větší množství kusů přesně dle originálu jak po stránce materiálu, tak i rozměrů.
2) Podložka (výrobní číslo 501 00 012). Někde se mi ztratila, nevíte někdo kde takovou sehnat?
3) Prachovka (výrobní číslo 501 00 013). V katalogu náhradních dílů je uveden jenom jeden kus, ale dle obrázku na osu patří 2 kusy. Víte někdo z jakého je tato prachovka materiálu? Dal by mi někdo prosím rozměry?
Všechny kdo mi náležitě (odborně) poradí odměním..
Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.
Vygenerováno za 0.116 sekund