Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe
- pedol
-
Méně
Více
12.08.2022, 20:40 - 12.08.2022, 20:41 #7
od pedol
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Odpověděl pedol pro téma Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe
" Ta větší díra nevypadá jako když to někdo dělal, ale že by z výroby umístili spínačku z panelky se mi věřit nechce "
Je to DODO, o čem svědčí ty debilní upevňovací otvůrky pro přitažení pacek skříňky. Estetika jak hrom.
Je to DODO, o čem svědčí ty debilní upevňovací otvůrky pro přitažení pacek skříňky. Estetika jak hrom.
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.
Prosím Přihlásit se nebo Vytvořit účet připojte se ke konverzaci.
- L.K.T
- Autor tématu
Méně
Více
12.08.2022, 10:31 #8
od L.K.T
Odpověděl L.K.T pro téma Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe
Spínačka co je zapojená je PAL 04-9440.37. Má připojený kabel ve svorce č.50.
Druhou menší spínačku co jsem našel v bedně je PAL 04-9440.36. Ta větší díra nevypadá jako když to někdo dělal, ale že by z výroby umístili spínačku z panelky se mi věřit nechce
Co s tím? Přemýšlel jsem tuto zapojenou spínačku, tam prostě nějak osadit... Stejně budu muset... Foto přikládám. Díky moc za Vaši pomoc!
Druhou menší spínačku co jsem našel v bedně je PAL 04-9440.36. Ta větší díra nevypadá jako když to někdo dělal, ale že by z výroby umístili spínačku z panelky se mi věřit nechce

Co s tím? Přemýšlel jsem tuto zapojenou spínačku, tam prostě nějak osadit... Stejně budu muset... Foto přikládám. Díky moc za Vaši pomoc!
- 505
-
Méně
Více
12.08.2022, 08:46 - 12.08.2022, 08:52 #9
od 505
Odpověděl 505 pro téma Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe
Některý určitě ano, ale musí mít osazen kontakt číslo 50, takto upravená kastle spíše vypadá na spínačku bez startování a tlačítko jako bylo třeba na zetoru.
- pedol
-
Méně
Více
12.08.2022, 08:36 #10
od pedol
Odpověděl pedol pro téma Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe
Jawácké spínačky neznám, proto se ptám. Ta spínačka má startovací polohu? Jestli ne, tak ten otvor vlevo by mohl být pro nějaké startovací tlačítko.
- 505
-
Méně
Více
12.08.2022, 08:01 #11
od 505
Odpověděl 505 pro téma Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe
Ta větší díra v pravo bude nejspíš na spínačku z jawy panelky, už jsem to jednou takhle upravený viděl, ale zcela jistě půjde o domácí tvořivost.
- L.K.T
- Autor tématu
Méně
Více
11.08.2022, 19:11 #12
od L.K.T
Pomoc s identifikací otvorů u spínačky 502/05 De luxe vytvořil uživatel L.K.T
Ahoj všichni,
přes 3 dny se snažím marně zjistit na co jsou tyto dva otvory na kastli..
Otvor v levo má 20,70cm (je nepravidelného tvaru) a ten v pravo 50,20cm. Pustil jsem se do dodělání ČZty po někom.
Projel jsem snad všechny dostupné fotky, inzeráty, aj. a žádný čůně to takto nemá a ještě v rozměrech, kdy tam není kam dát ani spínačku. Otázkou je, proč to někdo dal do laku... buď si nezjistil, že otvory jsou špatné a nebo to nějaký účel mělo.
Děkuji za případné odpovědi.
Luboš
přes 3 dny se snažím marně zjistit na co jsou tyto dva otvory na kastli..
Otvor v levo má 20,70cm (je nepravidelného tvaru) a ten v pravo 50,20cm. Pustil jsem se do dodělání ČZty po někom.
Projel jsem snad všechny dostupné fotky, inzeráty, aj. a žádný čůně to takto nemá a ještě v rozměrech, kdy tam není kam dát ani spínačku. Otázkou je, proč to někdo dal do laku... buď si nezjistil, že otvory jsou špatné a nebo to nějaký účel mělo.
Děkuji za případné odpovědi.
Luboš
Vygenerováno za 0.121 sekund