Pomoc zprovoznění El.

Více
05.04.2023, 09:12 #1 od F.Bernard.
Odpověděl F.Bernard. pro téma Pomoc zprovoznění El.
Ahoj, tak hlásím že jsem dolil benzín.
Nastavil karbec a vše jede jak má.
Po nastartování zhasne kontrolka dobíjení, neutrál svítí jak má.
Takže eletrika se povedla zapojit a to díky pedol potlesk pro něho. Děkuju všem za pomoc

Prosím Přihlásit se připojte se ke konverzaci.

Více
01.04.2023, 19:58 #2 od pedol
Odpověděl pedol pro téma Pomoc zprovoznění El.
" Děkuji moc za trpělivost a rady máte u mě pivo a nějakou pochutinu když se někde potkáme na srazu nebo nějaké akce. "
Jako by se stalo, skutr šel do světa, takže žádné srazy.

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
01.04.2023, 19:08 #3 od F.Bernard.
Zatím zhasla po dobu startování, benzin jsem nedolil musím dát ještě ben.filtr raději a nastavit pořádně karburátor je po ultrazvuku a nastavit plyn lanko.

Nastavit spojku

Ještě napojit zásuvku na tažné pav.
To dám pres zadní světlo, má to jen 3 vývody tak je to jednoduchý .

Děkuji moc za trpělivost a rady máte u mě pivo a nějakou pochutinu když se někde potkáme na srazu nebo nějaké akce.

Více
01.04.2023, 18:59 #4 od pedol
Takže v podstatě vítězství, gratuluji.
K dobíjení. Kontrolka (červená) zhasla jen po dobu startování a nebo zhasla po běhu motoru. Už jste tam dolil benzín?

Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Více
01.04.2023, 18:50 #5 od F.Bernard.
Tak jsem byl po práci v garáži .
1. Troubení vyřešeno - mám totiž lakovaný ten přepínač a jak sem ho lakoval tak i zevnitř a neměl kostru,vzal šmirgl a očistil zevnitř, kostra je na světě a klakson troubí.
Funguje i když tam není klíček je pod stálým napětím .

2. Zadní brzdové světlo funguje - měl jsem špatně danou žárovku a byl tím pádem špatný kontakt funguje i když tam není klíček je pod stálým napětím.

3. Nedalo mě to tak jsem zapojil žlutý drát od tych kontrolek na svorkovnici 15/54.
Pojistku to nevyhodilo.
Tak jsem zasunul klíček úplně dolů obě dvě kontrolky se rozsvítily a zůstaly svítit, po otočení na start kontrola neutrálů zůstala svítit a kontrolka dobíjení zhasla.
Má to tak být?

Více
01.04.2023, 17:26 - 01.04.2023, 17:33 #6 od pedol
Pomocí žárovky vůči kostře prověřte existenci napětí na tom vodiči ze svorky 30. Pokud svítí, připojte klakson a zeleným drátem šmrcněte o řídítka, pokud zatroubí, připojte na ten přepínač světel, který namontujete na řídítka aby měl kostru a vyzkoušejte. Pokud netroubí pak je vadný kontakt u tlačítka. Možná stačí napružit.

Vygenerováno za 0.103 sekund

Vložit na stránky

Kontakty

Administrátor stránek:

Miroslav Gerža
admin@skutrklub.cz

Přihlášení

Don't have an account yet? Register Now!

Sign in to your account